Interessert i å samarbeide?

Book en telefonsamtale
Hjem Personvernerklæring

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig 

Catware AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på om hvordan vi samler inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hvilke personopplysninger vi behandler

Catware behandler personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter. Catware deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre inngåtte avtaler eller for å oppfylle rettslige forpliktelser.

Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av de personopplysningene som er lagret av Catware. Se eget punkt nederst på denne siden.

Hvordan vi samler personopplysninger

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget er normalt samtykke fra den enkelte, men kan også være at du kontakter oss via skjema på nettsiden. I slike tilfeller gir du ditt samtykke til å behandle personopplysningene ved å sende oss forespørselen din.

Catware behandler og innhenter også personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartner. Dette reguleres gjennom skriftlige avtaler mellom partene.

Hvor lenge vi lagrer personopplysninger

Catware lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som nødvendig ut fra formålet med behandlingen, eller som det foreligger lovbestemt oppbevaringsplikt for.

Nettstatistikk

Dette nettstedet benytter Informasjonskapsler (cookies). Catware samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet samt til markedsføring.

Deling av innlegg fra nettstedet

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

Nyhetsbrev

Ved å legge inn din e-postadresse i påmeldingsskjemaer, og klikke på “Meld deg på”, samtykker du til å motta nyhetsbrev som e-post fra oss. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke nederst i e-poster du mottar, eller ved å klikke her.

Det er kun din e-postadresse som behandles, og e-postadressen din vil bli beholdt så lenge du ønsker å motta varsler eller nyhetsbrev. Melder du deg av eller trekker ditt samtykke til å motta varsler eller nyhetsbrev, vil din e-postadresse slettes umiddelbart. E-postadressen din deles ikke med andre.  Behandlingsansvarlig er Catware, og Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i Mailchimps database.

Behandling av personopplysningene (dvs. din e-postadresse) skjer på grunnlag av en avtale med deg om å sende deg varsler og nyhetsbrev, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav b.

Dine rettigheter

Alle som spør, har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Kanari har gitt denne informasjonen i denne personvernerklæringen. Du som er registrert i et av Catware AS systemer har rett på innsyn i egne opplysninger ved henvendelse. Du har også rett til å be om at data blir slettet, eller at feilaktige opplysninger blir rettet. Krav besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager, normalt per post.

Informasjonskapsler

Catware er behandlingsansvarlig for personopplysningene som blir hentet inn og behandlet i forbindelse med drift og vedlikehold av Catware.io.

En informasjonskapsel (cookie), er en liten tekstfil som lages av nettsidene du besøker og som lagres lokalt på harddisken. Du kan trekke tilbake samtykket når som helst, men det kan hindre nettsiden i å fungere optimalt og kan gi dårligere brukeropplevelse. Det gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Ved å fortsette bruken av Catware.io aksepterer du virksomhetens bruk av informasjonskapsler.

Bruken av informasjonskapsler på Catware.io har tre formål:

Webanalyse: Vi henter inn data på brukeratferd som lesetid, trafikkilde, innlastingstid og bevegelse inne på siden. Målet er rapportering og å kunne forbedre brukeropplevelsen på siden.

Markedsføring: Vi bruker informasjonskapsler for å kunne måle resultater av vårt markedsarbeid. Informasjonskapsler blir også benyttet for å rette annonser mot personer som tidligere har besøkt nettsiden.

Bedre brukeropplevelse: Bruk av informasjonskapsel forhindrer blant annet at du får tilbud om å melde deg inn i nyhetsbrevet hver gang du besøker nettsiden.

Informasjonskapslene vi bruker:

  • Google Analytics
  • LinkedIn